Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Πληροφορίες

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: 
ARTEQUIP EE

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR32 0171 2960 0062 9616 0964 951

ALPHA BANK

GR8901404100410002002019470



* Η art-equip.gr δε δέχεται μεταφορές χρημάτων από τρίτη τράπεζα παρά μόνο από αυτήν που αναφέρεται παραπάνω. (π.χ μεταφορά χρημάτων Eurobank σε Eurobank). Σε άλλη περίπτωση θα χρεωθεί ο πελάτης τα τραπεζικά έξοδα.

Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμή με e-mail: support@art-equip.gr και εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο support@art-equip.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

2.Πληρωμή με πιστωτική



Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με πιστωτική
κάρτα μέσω VIVA WALLET.

 

3. Αντικαταβολή

Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.